Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE
Naslovna  /   Privatni smještaj   /  
INFO
Mosaic Apartments - apartman s jednom spavaćom sobom (4 osobe) i studio (2 osobe)

Apartmani Mosaic nalaze se u povijesnoj jezgri Zadra. U okviru objekta gostima su na raspolaganju klimatizirane smještajne jedinice s modernim namještajem i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Sve smještajne jedinice uključuju kuhinju ili čajnu kuhinju s blagovaonicom, TV sa satelitskim programima i kupaonicu s tušem. Pojedine jedinice imaju i perilicu rublja.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 30 metara, a do à la carte restorana ima svega 20 metara. Centar Zadra krase brojne znamenitosti, kao što su rimski forum, katedrala i jedinstvene moderne instalacije Morske orgulje i Pozdrav Suncu.

Stajalište lokalnog autobusa smješteno je 200 metara, a glavni gradski autobusni kolodvor 350 metara od apartmana Mosaic. Zadarska trajektna luka nalazi se na 500 metara, a do željezničkog kolodvora ima 1,5 km. Zadarska zračna luka udaljena je 12 km, a uslugu prijevoza moguće je organizirati uz nadoplatu. Na zahtjev je dostupna i usluga najma automobila.

Pretraga


Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
NIKOLA
ANUŠIĆ X
GOLUBICA
ELIZABETA
BABUNA
BRANIMIR
JOSIPA
Maida
ANĐELKO
SILVIJA
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com