Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE
Naslovna  /   Privatni smještaj   /  
INFO


Moderni i prostrani penthouse apartman Sunset, uređen u kombinaciji suvremenih i klasičnih elemenata, smješten je 1 km od središta Zadra. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju velika terasa s pogledom na grad i more, besplatni bicikli i besplatni WiFi.

Ovaj potpuno klimatizirani apartman ima TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i DVD uređaj. Smještajna jedinica također uključuje potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i kupaonicu s kadom.

Razni restorani, kafići, barovi i trgovine prehrambenih proizvoda nalaze se na svega nekoliko koraka. Gosti mogu uživati u doručku u obližnjem restoranu. Tržnica i ribarnica udaljene su 3 minute hoda. Najbliža plaža smještena je 450 metara od penthouse apartmana Sunset.

U povijesnoj jezgri Zadra, udaljenoj 1,5 km, moguće je vidjeti jedinstvene instalacije Morske orgulje i Pozdrav Suncu. Zadarska zračna luka nalazi se na 10 km. Gostima je dostupno i besplatno parkiralište.

Pretraga


Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
VERONIKA X
RADOŠ
Villa Birimisa
Kuća ARIF
LENKA
MARIJA
VALENTINA X
ROSANDA
ANIĆ
Naomi
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com