Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE
Naslovna  /   Privatni smještaj   /  
INFO
Central Palace Apartment - comfort apartman s jednom spavaćom sobom (4 osobe)

Apartman Central Palace smješten je u staroj gradskoj jezgri Zadra, u blizini crkve sv. Donata i rimskog Foruma, a nudi moderno opremljenu smještajnu jedinicu za samostalan boravak s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Do pješčane plaže Kolovare ima 1 km.

Ovaj klimatizirani apartman uključuje balkon. Obuhvaća dnevni boravak s prostorom za sjedenje i TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i aparatom za pripremu kave te kupaonicu s tušem i perilicom rublja.

Na udaljenosti od nekoliko koraka dostupno je nekoliko barova i restorana. Objekt je udaljen 50 metara od trgovine prehrambenih proizvoda i 250 metara od tržnice.

Do šetnice Rive i glavne ulice Kalelarge ima otprilike 50 metara. Jedinstvene instalacije Morske orgulje i Pozdrav Suncu udaljene su oko 100 metara.

Apartman Central Palace nalazi se na 300 metara od trajektne luke i 2,5 km od glavnog autobusnog i željezničkog kolodvora. Do Zračne luke Zadar ima 13 km.

Pretraga


Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
GOGA
Nikolina
MIRJANA SEKA
NIKPALJ X
MILJENKO
ZVJEZDANA
BABUNA
MERI
PLAŽA X
AZINOVIĆ X
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com