Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE
Naslovna  /   Privatni smještaj   /  
INFO
Sea Gates Studios - studio apartmani (2 osobe)

Studiji Sea Gate smješteni su u samom centru Zadra, na zadarskom poluotoku, 150 metara od kamene popločane plaže i 500 metara od šljunčane plaže. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu.

Svi su studiji klimatizirani i sadrže namještenu terasu. Svi uključuju LCD TV sa satelitskim programima i čajnu kuhinju. Vlastita kupaonica opremljena je tušem i sušilom za kosu.

U neposrednoj blizini objekta smješten je bar, a trgovina prehrambenih proizvoda nalazi se na kraćoj pješačkoj udaljenosti. Studiji Sea Gate udaljeni su 50 metara od restorana i 150 metara od lokalne tržnice.

Vlasnik organizira izlete u nacionalne parkove Paklenica, Kornati i Plitvička jezera. U okviru objekta na raspolaganju je usluga najma skutera, automobila i čamaca.

Povijesna crkva sv. Donata i živahna promenada Kalelarga nalaze se na 50 metara od objekta. Jedinstvene instalacije, Morske orgulje i Pozdrav Suncu, udaljene su 100 metara od objekta.

Do autobusnog kolodvora u Zadru ima 2,5 km. Zračna luka Zadar udaljena je 15 km i usluga prijevoza može se organizirati uz nadoplatu.

Pretraga


Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
Padrele
KATICA
Anamarija
Kuća TONI x
NIKOLA
Lucijan
BOSILJKA
ANIĆ
VILLA OLIVA
ŽILIĆ
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com