Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Polazak s unaprijed dogovorenog mjesta u jutarnjim satima. Vožnja prema Otavicama, selo smjeŠteno u Petrovom polju, koje je približno 35 km udaljeno od Šibenika .  Na brdu u Otavicima nalazi se Crkva Presvetog Otkupitelja s grobnicom obitelji Meštrovića, koji je izgradio poznati hrvatski skulptor Ivan Meštrović. Neslužbeno se crkva naziva mauzolejom Ivana Meštrovića. Mauzolej Ivana Meštrovića je tijekom Domovinskog rata bio opljačkan.

Jedno od njegovih dijela je Vrelo života, a nalazi se u obližnjem gradu Drnišu. Nakon razgleda nastavak vožnje prema Drnišu. Ručak, slobodno vrijeme uz edukativno sportske igre u organizaciji naših pratitelja nakon kojeg ćemo se uputiti prema Visovcu.

Visovac je otok u istoimenom jezeru na području nacionalnog parka Krka, na samoj padini Miljevaca. Od Drniša je udaljen 20ak minuta vožnjom. Na otoku se nalazi crkva iz 17. stoljeća i franjevački samostan. Najstariji očuvani djelovi kompleksa su bunarska kruna iz 14. stoljeća, te dijelovi samostanskog klaustra iz 15. stoljeća. U samostanu se čuva vrlo vrijedna zbirka knjiga, umjetnina i ostalih važnih dokumenata. Nakon obilaska Visovca povratak u Zadar uz kraća stajanja. Dolazak u večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

Prijevoz autobusom turističke klase, ulaznicu za mauzolej I. Meštrovića, ručak,  ulaznica za Visovac, putno zdravstveno osiguranje za profesore i učenike, troškovi organizacije putovanja, zakonom propisani PDV, jamčevina.

Cijena ne uključuje:

Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, skretanje s rute.

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
ROTIM
BRANIMIR
VILLA MARKUZA
DARINKA
Kuća TONI x
MENTA
VODANOVIĆ X
RADOJKA
kuća CLIFF
VILLA MARIJA Nin X
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com