Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Polazak sa mjesta prema dogovoru u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom prema NP Plitvice sa stajanjima prema potrebi.

Dolaskom u NP započinje obilazak koji traje 4 sata i uključuje panoramsko razgledavanje autobusom, pješačenje i vožnju brodom. Obići ćemo Gornja i Donja jezera, ploviti jezerom Kozjak i neke rute prelaziti pješice u vremenskom trajanju od 1 sat. Obilazak započinje na sjevernom ulazu  a završavana južnom ulazu u Park.

Nacionalni park Plitvička jezera, najveći je i najljepši u Hrvatskoj. Otvoren je 1949 godine a od 1979 godine je pod zaštitom UNESCO-a. Sastoji se od 16 jezera, od kojih je 12 gornjih i 4 donja jezera.

Kroz njega se protežu staze s brojnim vidikovcima. Mnogobrojni drveni mostići vode nas preko jezera i pored očaravajućih slapova i kaskada.

Gornja jezera okružena su drvećem u svom čudesnom ruhu pa se ne zna se što više plijeni pozornost,prekrasna jezera i slapovi ili ljepota okolnog drveća. Tisuće sićušnih kapljica za sunčanog vremena stvaraju dugine boje, uljepšavajući pri tom inače predivan pogled na slap Mali Prištavac. Kaskada na Gornjim jezerima jednostavno vas ne pušta da krenete dalje.

Šetajući između gornJih i donjih jezera odmorit ćemo se na Kozjaku gdje ćemo ručati i neko vrijeme provesti slobodnim i natjecateljskim igrama organiziranim od strane naše agencije.

Povratak u Zadar u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke klase, ulaznica NP Plitvička, pratitelja putovanja, ručak, putno zdravstveno osiguranje,  jamčevinu i PDV.

Cijena ne uključuje:

Sve sto nije navedeno pod „cijena uključuje“.

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
Mijo
Miranda
Markusi
BIBA X
Maida
ZDRAVKO x
Antun Malinska
Zuzel
Nikolina
MAGNOLIJA X
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com