Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Polazak s mjesta dogovora u dogovoreno vrijeme. Vožnja turističkim autobusom uz kraća stajanja prema Gorskom Kotaru preciznije Crnom Lugu, ishodištu za nacionalni park koje se nalazi 14 kilometara od Delnica. 

Dolazak u Crni Lug gdje se nalazi upravna zgrada NP "Risnjak".

Područje Nacionalnog parka podjeljeno je na dvije zone- zona stroge i zona usmjerene zaštite. Više od 4600 ha je zaštieno područje i izvan bilo kakve djelatnosti što znači da je prepušteno prirodnom djelovanju. Zaštićeno područje obuhvaća i planinu Snježnik, te izvor rijeke Kupe.

Šetnja poučnom stazom "Leska"koja je duga 4,2 km uz pratnju stručnog vodiča koji će nas upoznati sa prirodnim staništem kraja. Ova staza prava je prilika za upoznavanje prirodnih bogatstava i kršnih fenomena Parka. Oduševljenje stoljetnom šumom, bukvama, jelama i smrekom obuzelo je mnoge izletnike. U šetnju je uključen i odlazak na promatračnicu s koje se mogu vidjeti zaštićene životinje. Slobodno vrijeme za igru, odmor i okrjepu u blizini planinske kućice.Žubor slapova gorskih rijeka, rik jelena u gustim stoljetnim šumama i kucanje djetlića na visokim bukvama može se doživjeti samo u goranskom kraju.  Nakon posjeta NP Risnjak vožnja autobusom prema Fužinama te posjet spilji Vrelo koja je jedna od najljepših u Hrvatskoj. Razgled spilje uz stručno vodstvo.Ručak. Nakon ručka posjet farmi „ VOLODER“ koja se nalazi u blizini Fužina. Tamo ćemo se upoznati s plemenitim životinjama i od vlasnika farme čuti predavanje o njihovom uzgoju i životu. Mogućnost jahanja koje je uračunato u cijenu ulaznice. Povratak kući u kasnim popodnevnim ili ranim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

Prijevoz autobusom turističke klase, ulaznicu za NP Risnjak, ulaznica i jahanje konja na farmi Voloder, pratitelja putovanja, ručak, putno zdravstveno osiguranje za profesore i učenike, troškovi organizacije putovanja, zakonom propisani PDV, jamčevina.

Cijena ne uključuje:

Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, skretanje s rute.

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
ANUŠIĆ X
SANJA Sabunike
AGATA
ANTE
JOSIPA
KRSTINA
NIKPALJ X
TOKIĆ
BOSILJKA
ANA Privlaka
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com