Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Rijeka Zrmanja izvire u mjestu Zrmanja vrelo u Lici podno planine Poštak. Svojim tokom od 69 kilometara usijeca se u tvrdi i surovi podno Velebitski krš. Glavne pritoke joj, uz Krnjezu i Krupu, sačinjavaju ličke rijeke Ričica i Otuča. Vodu dobiva i iz niza špilja koje nadopunjuju njezin tok kao što su Čudina, Ðurica, Čavlinska, Milića i sl. 

Zrmanja se odlikuje bogatom folorom i faunom. Osim sitnih organizama poput endemičnih pužića, vodenbubura i rakušaca, tu možemo naci i veću populaciju čovječje ribice. 

 

Polazak s unaprijed dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme.  Vožnja autobusom  prema Kaštel Žegarskom gdje ćemo razgledati stari most, stari mlin i brzace. Nastavljamo vožnju prema Manastiru Krupa (Manastir je sagrađen u 14.stoljeću i čuva vrijedna duhovna i kulturna svjedočanstva). Obilazak. Šetnjom odlazimo do kanjona u kojem izvire rijeka Orovača. Slobodno vrijeme za igru i odmor. Polazak prema Zadru.

 

Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke klase, pratitelje putovanja, putno zdravstveno osiguranje za učenike i profesore, jamčevinu i zakonom propisani PDV

Cijena ne uključuje: sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, skretanje s rute

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
Vila Klara
ZEMAN
SOFIJA
Mila
TAJANA
Villa Birimisa
BRANKA
VALENTINA X
Lipauska
AZINOVIĆ X
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com