Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 023/ 302 301 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Polazak s unaprijed dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Po dolasku u Nin, posjet Muzeju soli. U sklopu muzeja soli i suvenirnice posjetitelji mogu razgledati predmete koji se i danas koriste u tradicionalnoj proizvodnji soli. Muzej je i edukativnog karaktera.

Nin je  gradić smješten oko 15 km sjeverozapadno od Zadra. Centar drevnog grada je otočić, promjera 500 m, povezan s kopnom dvama mostovima, nastao na pješčanom sprudu nekadašnjeg ušća riječice Miljašić Jaruge u more. Sa sjeverne strane okružen je pješčanim sprudom i vikend naseljem Ždrijac, s istočne strane se nalazi solana a na južnoj i zapadnoj strani se nalazi noviji dio samog mjesta. U razgledu ćemo obići:  predromaničku crkvica Sv. Križa, župnu crku  Sv. Anzelma, spomenik Grguru Ninskom – djelo kipara Ivana Meštrovića. Slobodno vrijeme za edukativno sportske aktivnosti u organizaciji naših pratitelja u mjestu Zaton na odgovarajućim igralištima. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zadru.

 

Cijena uključuje: Prijevoz autobusom turističke klase, gratis profesorima, pratitelja putovanja, putno zdravstveno osiguranje za profesore i učenike, zakonom propisani PDV, jamčevinu.

Cijena ne uključuje:Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, skretanje s rute.

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
Kontakt
Korisni linkovi
www.lastminute-hr.com
Privatni smještaj
BRANIMIR
Juran X
Duje
IVICA X
ANIĆ
Ferienwohnung Dubrovnik
VILLA IBIS
DORA
MILJENKO
Zuzel
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Tel: +385 23 302 301, Mob: +385 91 302 3010
E-mail:
adriaticumtravel@adriaticumtravel.com
info@adriaticumtravel.com
luka@adriaticumtravel.com